A Hungaro Invest Group 2001-es megalakulása óta új gyárak komplett kivitelezése mellett nehézipari üzemek felújításával valamint saját gyártó kapacitás kiépítésével szerzett elismerést Magyarországon és az országhatárokon túl.

pic003

Történet

A Hungaro Invest Group 2001. évi alapításakor alapvetően kereskedelmi és vagyonkezelési tevékenységre jött létre, de később nagyberuházások kulcsrakész kivitelezését végezte.

Bővebben

 

Társaságunk fő profilja a generál kivitelezés, illetve könnyű és nehéz acélszerkezetek tervezése, gyártása, helyszíni szerelése. Természetesen szükség szerint a szakértői jogosultságokat igénylő felügyeleti tevékenységek ellátását is el tudjuk végezni. Tapasztalatot szereztünk gyártóüzemünkben egyedi és kis sorozatú gépek gyártásába, köztük atomenergetikához szükséges berendezések, nagy méretű szivattyú alkatrészek, acélcsarnok, kokszoló kemencék, száraz kokszoltó, nyersvaskeverők alkatrészeinek gyártásával, de gyártottunk biohidrogén és enzimgyártó üzemhez is részegységeket.

Cégünk ipari vízcsöves kazánok, konvektív fűtőfelületek tervezésével, gyártásával és felújításával, valamint ezen berendezések teljes rekonstrukciójával szerzett elismerést.

Fő profilunk mellett  jelentős az export és az import  tevékenységünk: ipari alapanyagok, félkész és késztermékek kereskedelmével és teljes körű szállítmányozásával is foglalkozunk.

Megbízóink főleg az energiaipar, vegyipar, olajipar valamint a gyógyszeripar területéről érkeznek.