A Hungaro Invest Group 2001-es megalakulása óta új gyárak komplett kivitelezése mellett nehézipari üzemek felújításával valamint saját gyártó kapacitás kiépítésével szerzett elismerést Magyarországon és az országhatárokon túl.

pic003

Történet

A Hungaro Invest Group 2001. évi alapításakor alapvetően kereskedelmi és vagyonkezelési tevékenységre jött létre, de később céllá vált nagyberuházások kulcsrakész kivitelezése is.

Bővebben

 

Gazdasági adatok

Tulajdonosi szerkezet

Átlagos állományi statisztikai létszám

Árbevételek.

Bővebben

 

Társaságunk kulcsrakész generál kivitelezéssel foglalkozik: ipari berendezések, nyomástartó edények könnyű és nehéz acélszerkezetek tervezése, gyártása, helyszíni szerelése, valamint a teljes körű rekonstrukció vállalatunk fő profilja. Magától értetődik a szakértői jogosultságokat igénylő felügyeleti tevékenységek ellátása is. Gyártóüzemünk egyedi, és kis sorozatú gépeket gyárt , köztük kokszoló kemencéket, száraz kokszoltó berendezéseket, nyersvaskeverőket, de gyártottunk biohidrogén és enzimgyártó üzemhez is részegységeket.

Cégünk ipari vízcsöves kazánok, konvektív fűtőfelületek tervezésével, gyártásával és felújítására valamint ezen berendezések teljes rekonstrukciójával szerzett elismerést. Jelentős az export és az import : ipari alapanyagok, félkész- és késztermékek kereskedelmével és teljes körű szállítmányozásával Is foglalkozik a vállalatunk. , de társfinanszírozóként is készek vagyunk részt venni már működő vállalkozások fejlesztésében és komplett beruházások lebonyolításában.